OneStat.com Web Analytics

 

Decopox neemt alleen genoegen met duurzame oplossingen. Met kwaliteit dus. Want als kwaliteit datgene is waar u op staat dan bieden wij u bij de aanschaf van uw vloer keiharde zekerheid. Wie kiest voor Decopox Kunststofvloeren kiest voor een basis van vertrouwen.

 

 

Service
Een goede service vinden wij vanzelfsprekend. Ook na de oplevering van uw vloer willen wij u graag van dienst blijven zijn. Of het nu gaat om een onderhoudsadvies, reparatiewerkzaamheden of wat voor vragen dan ook, wij staan graag voor u klaar. Bij oplevering van uw vloer ontvangt u een onderhoudsadvies, zodat u zelf uw vloer optimaal kunt onderhouden. Tevens laten wij bij plaatsing van uw vloer, indien mogelijk, een hoeveelheid materiaal achter precies in de kleur en structuur van uw vloer, zodat eventuele reparaties hiermee kunnen worden uitgevoerd. Deze reparaties vinden altijd door onze vakmensen plaats.

 

 

Garantie
Het vertrouwen in onze eigen kwaliteit is voor Decopox de reden om een kwaliteitsgarantie te bieden op al onze kunststof vloeren van drie jaar. Deze garantie is van toepassing op de vloereigenschappen en de juiste applicatie conform onze voorwaarden opgenomen in onze garantiebepalingen.

 

 

 

Disclaimer | Sitemap